Vraag maar raak sessie: Implementatie van CRP Point-of-care testing in verpleeghuizen

Evenement datum: 13 november 2023

Begeleiding en advies bij de implementatie van CRP point-of-care testing in het verpleeghuis

Zijn er plannen om CRP point-of-care testing te gaan implementeren, oriënteren jullie je op de huur of aanschaf van apparatuur, ben je al gestart met de implementatie of wil je het proces van CRP point-of-care testing verder verbeteren, dan is deze ‘vraag maar raak sessie’ iets voor jou.

Voor de implementatie van CRP POCT is ter ondersteuning een stappenplan beschikbaar, dat ingaat op de voorbereiding, uitvoering en borging van de implementatie. Maar iedere organisatie is uniek en dit brengt specifieke uitdagingen met zich mee.  In deze sessie  gaan we in op de fase(n) waarin jullie je bevinden en zullen we aandacht besteden aan de vragen die bij jullie leven of de ondersteuning die jullie op dit moment nodig hebben. Uit eerdere sessies weten we dat uitwisseling van ervaringen en met elkaar in gesprek gaan over wat je gedaan hebt of denkt te gaan doen, helpend is bij implementatie. In deze sessie zullen we dus vooral ook met elkaar in gesprek gaan op zoek naar geschikte activiteiten om de implementatie een stap verder te brengen.

Datum:  maandag 13 november

Tijd: 16.00 uur (1 uur)

Doelgroep: Verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, physician-assistants, zorgmanagers, beleidsadviseurs, projectleiders

Kosten: geen (organisaties aangesloten bij UNO Amsterdam krijgen voorrang bij een groot aantal deelnemers)

 

Schrijf je hier in voor deze sessie.

 

Door Josien Wijffels