Over UNO-VUmc

Het UNO-VUmc (Universitair Netwerk Ouderenzorg van Amsterdam UMC, locatie VU medisch centrum) bestaat sinds 2006 en is het samenwerkingsverband van Nederlandse ouderenzorgorganisaties en de afdeling ouderengeneeskunde van Amsterdam UMC.

 

Het UNO-VUmc verbindt wetenschap met de praktijk. Verzorgenden, verpleegkundigen, behandelaars, onderzoekers, managers en artsen bundelen hun krachten om de zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren. Zij zoeken wetenschappelijke antwoorden op vragen uit de praktijk en delen de verworven kennis. Ze ontwikkelen innovatieve zorgproducten op basis van nieuwe inzichten en helpen elkaar deze daadwerkelijk in te zetten op de werkvloer. Academici en zorgprofessionals lopen samen voorop in de ontwikkeling van de zorg voor ouderen met complexe problemen en multimorbiditeit. Dat is de kracht van het UNO-VUmc.

UNO-VUmc werkt samen met de academische netwerken ouderenzorg in Groningen (UNO-UMCG), Leiden (UNC-ZH), Maastricht (AWO-ZL), Nijmegen (UKON) en Tilburg (Tranzo). Deze zes netwerken vormen samen de Samenwerkende Academische Netwerken Ouderenzorg (SANO)

 

UNO-VUmc. Door samenwerking beter.

 

(Foto: het UNO-VUmc team. Vlnr: Marike de Boer, Eefje Sizoo, Ewout Smit, Lizette Wattel, Cees Hertogh, Ruth Veenhuizen, Anouk van Loon, Annelie Monnier, Maike Sparrius, Laura van Buul)

> > UNO Jaarbeeld 2019

> > Jaarplan UNO-VUmc 2020

> > Beleidsplan 2016-2020 UNO-VUmc.

> > Jaarplan Themagroep Hersenaandoeningen

> > Jaarplan Themagroep Organisatie van zorg

> > Jaarplan Themagroep Revalidatie