Werken bij UNO Amsterdam

Werken voor Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar het ontwikkelen van talenten en vaardigheden sterk wordt aangemoedigd. Wij bieden jou dan ook veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbreding, aanvullende cursussen en een plaats om te groeien.

Afdeling Ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor het onderzoek en onderwijs in de ouderengeneeskunde en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Binnen de afdeling maak je deel uit van het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO). In het UNO wordt nauw samengewerkt met 23 ouderenzorgorganisaties.

Ondersteunend coördinator UNO Amsterdam (20 uur)

Als ondersteunend coördinator voer je inhoudelijke, coördinerende en ondersteunende taken uit voor UNO Amsterdam, een samenwerkingsverband van de afdeling ouderengeneeskunde en 23 ouderenzorg organisaties.

Je bent (mede)verantwoordelijk voor de invulling en voorbereiding van verschillende bijeenkomsten die binnen het netwerk worden georganiseerd. Deze bijeenkomsten variëren van grote bijeenkomsten (zoals symposia) tot kleinere bijeenkomsten (zoals stuurgroepbijeenkomsten) en interne bijeenkomsten (zoals de jaarlijkse beleidsdag), waarbij het uitwisselen van kennis uit onderzoek en praktijk binnen de ouderengeneeskunde altijd centraal staat. Vanuit jouw rol doe jij proactief voorstellen voor interessante thema’s en een aansprekend programma, je denkt na over welke sprekers daarbij aan zouden kunnen sluiten en hoe deze benaderd kunnen worden.

Ook bij het opstellen van ons jaarplan en externe jaarverslag speel jij een belangrijke rol in de inhoudelijke ondersteuning: je haalt actief informatie op binnen de organisatie en in overleg met de communicatieadviseur stel jij een helder en visueel aantrekkelijk jaarplan en -verslag op.

Tot slot sluit jij aan bij diverse projecten op de afdeling waarbij je mee kan denken over de bundeling van resultaten uit verschillende onderzoeken, om deze geschikt te maken voor implementatie in de praktijk.

 

Interesse? Laten we kennismaken!