Werken bij UNO Amsterdam

Werken voor Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar het ontwikkelen van talenten en vaardigheden sterk wordt aangemoedigd. Wij bieden jou dan ook veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbreding, aanvullende cursussen en een plaats om te groeien.

Afdeling Ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor het onderzoek en onderwijs in de ouderengeneeskunde en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Binnen de afdeling maak je deel uit van het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO). In het UNO wordt nauw samengewerkt met 24 ouderenzorgorganisaties.

Onderwijsadviseur UNO Amsterdam

Als onderwijsadviseur zorg je ervoor dat onderwijs, praktijk en wetenschap elkaar beter weten te vinden en te voeden, met als doel om vraagstukken binnen de zorg op te lossen. Om dit te bewerkstelligen, geef je in deze uitdagende rol vorm en inhoud aan het strategisch beleid op het gebied van samenwerking met onderwijs, waarbij jij je richt op het opbouwen en onderhouden van duurzame samenwerkingen met relevante mbo- en hbo-onderwijsinstellingen en interne opleidingsorganisaties bij zorginstellingen binnen het UNO-netwerk. Je kunt tot en met 21 februari 2021 solliciteren via de button die je  vindt op de vacaturepagina. Hier vind je de complete vacature. 

 

 

 

 

Interesse? Laten we kennismaken!