Werken bij UNO Amsterdam

Werken voor Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar het ontwikkelen van talenten en vaardigheden sterk wordt aangemoedigd. Wij bieden jou dan ook veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbreding, aanvullende cursussen en een plaats om te groeien.

Afdeling Ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor het onderzoek en onderwijs in de ouderengeneeskunde en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Binnen de afdeling maak je deel uit van het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO). In het UNO wordt nauw samengewerkt met 23 ouderenzorgorganisaties.

AIOTO Ouderengeneeskunde | Promovendus

Altered awareness and challenging behavior in different brain

disorders: the missing link

Ben je een arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en heb je een interesse in onderzoek naar de rol van veranderd bewustzijn bij probleemgedrag en besluitvorming bij de ziekte van Alzheimer, Huntington en het syndroom van Korsakov? Dan is er binnen de afdeling ouderengeneeskunde van het Amsterdam UMC, locatie VUmc een onderzoeksfunctie beschikbaar rondom dit zeer interessante onderwerp.

Hieronder vind je de complete vacature.

AIOTO vacature project Awareness

AIOTO Ouderengeneeskunde | Promovendus

Improved prescribing for older patients with complex multi-morbidity in nursing homes

Ben je een arts in opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en heb je een interesse in onderzoek en in het optimaliseren van het voorschrijven van medicijnen aan verpleeghuisbewoners? Dan is er binnen de afdeling ouderengeneeskunde van het Amsterdam UMC, locatie VUmc een onderzoeksfunctie beschikbaar rondom dit zeer actuele onderwerp.

Hieronder vind je de complete vacature.

AIOTO vacature IMPETUS

 

Interesse? Laten we kennismaken!