Werken bij UNO Amsterdam

Werken voor Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar het ontwikkelen van talenten en vaardigheden sterk wordt aangemoedigd. Wij bieden jou dan ook veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbreding, aanvullende cursussen en een plaats om te groeien. Voor alle vacatures binnen Amsterdam UMC klik je hier. 

Afdeling Ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor het onderzoek en onderwijs in de ouderengeneeskunde en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Binnen de afdeling maak je deel uit van het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO). In het UNO wordt nauw samengewerkt met zo’n 23 ouderenzorgorganisaties.

–> Binnen het UNO hebben we momenteel deze vacature(s):

Vacatures – Zorgprofessional met interesse in Evidence Based Practice – Amsterdam UMC

Ben jij een enthousiaste zorgprofessional die het werk binnen een ouderenzorgorganisatie graag wil combineren met onderzoek? Kom jij dan bij ons je expertise inzetten om de ouderenzorg te verbeteren?

Vacature: AIOTO Ouderengeneeskunde: oncologische geriatrische revalidatie

Binnen de afdeling Ouderengeneeskunde van Amsterdam UMC, locatie VUmc, is er vanaf uiterlijk 1 juni (eerder starten mogelijk) 2024 een relevant en interessant AIOTO traject beschikbaar op het gebied van de oncologische Geriatrische Revalidatie. Meer informatie over de vacature vind je hier.

Vacatures Science practitioner Beter Laten lijst

Werk jij in een organisatie die is aangesloten bij UNO Amsterdam? En zou je graag dit jaar voor twee dagen in de week betrokken zijn bij de deïmplementatie van handelingen uit de ‘Beter Laten lijst’? Dan is de functie van Science Practitioner misschien iets voor jou. Meer informatie over de vacature vind je hier.