Kennismaking: Het Wegingskader Cliëntperspectief (online)

Evenement datum: 13 april 2023

Maak kennis met de online gesprekstool die helpt in het meenemen van het cliëntperspectief in de besluitvorming over het inzetten van (onvrijwillige) zorg.

Datum en tijd:
Donderdag 13 april, 16.30 uur (60 minuten).

Voor wie?
Verzorgenden, verpleegkundigen, managers zorgteams, psychologen, specialisten ouderengeneeskunde, paramedici, en overige geïnteresseerden.

Dit is een online bijeenkomst.

Inschrijven doe je via deze link. 

Het toepassen van (onvrijwillige) zorg vraagt om het maken van een optimale afweging. Het meewegen van het cliëntenperspectief is hierbij essentieel. Het Wegingskader Cliëntperspectief is een online tool die zorgverleners helpt om dit cliëntperspectief te verduidelijken zodat het meer transparant kan worden meegewogen in de besluitvorming rondom de inzet van (onvrijwillige) zorg. De tool kan worden ingezet bij keuzes rondom de inzet van onvrijwillige zorg in het kader van de Wet Zorg en Dwang.

Ken je Het Wegingskader Cliëntperspectief nog niet of onvoldoende? Marike de Boer laat je tijdens deze kennisbijeenkomst kennismaken met deze online tool. De tool wordt tijdens de bijeenkomst ‘live’ doorlopen en daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en zal aandacht worden besteed aan de reeds beschikbare ondersteuningsmiddelen voor verder gebruik van de tool in de praktijk.

Meer informatie over Het Wegingskader vind je hier. 

 

Voor dit evenement kun je je tot en met 5 april inschrijven.