UNO Symposium

Evenement datum: 13 december 2018

Elk jaar organiseren wij het UNO symposium. Een inspirerende dag waarvoor alle zorgprofessionals uit ons netwerk uitgenodigd worden om informatie en ervaringen met elkaar te delen, en waar men wordt bijgepraat, geïnformeerd en geïnspireerd. Dit jaar is het thema:

‘De regie bij de cliënt. Hoe doe je dat?’

Want we horen er vaak over… Maar wat betekent het nu precies? ‘De regie bij de cliënt’. En wat betekent het voor de professionals in het veld? Voor de specialist ouderengeneeskunde bijvoorbeeld. Voor de verzorgenden en verpleegkundigen? En wat betekent het voor de kwaliteit van zorg die je biedt?

Het symposium van het UNO-VUmc gaat dit jaar over ‘regie bij de cliënt, in de ouderenzorg’.
Het ochtendprogramma is gericht op de vele verschillende perspectieven die komen kijken bij eigen regie. Zo kijken we onder andere vanuit het ethisch standpunt en vanuit het recht. Ook bezien we het thema vanuit de cliënt zelf en vanuit de mantelzorg.
Het middagprogramma heeft een praktische insteek: de cliënt regie geven, hoe doe je dat bijvoorbeeld bij mensen met een bijzonder ziektebeeld, of bij mensen met een andere achtergrond dan jij?

 

Het UNO Symposium wordt exclusief voor UNO leden georganiseerd en is gratis.
Bekijk hieronder het programma en schrijf je in!

 

Programma UNO Symposium